Betalning
Alla varor betalas via swish eller med något av de vanligaste
konto-/kreditkorten via PayPal.
Betalning sker i Svenska kronor (SEK)
Ej utlöst försändelse
Vid ej utlösta försändelser debiteras 100 SEK. Denna avgift är avsedd att täcka kostnader för effektuering av order, såsom frakt tur och retur, packning och administrativa kostnader. OBS!!! Försändelsen ligger kvar på utlämningsstället i max 14 dagar från ankomstdatum. Lokala avvikelser kan förekomma.
Garanti
Vi lämnar ett(1) års garanti på våra varor om inget annat anges. Garantin gäller om någon vara, trots normal användning, skulle gå sönder.
Garantin gäller från inköpsdatum och omfattar reparation av fabrikations- och materialfel. Kvitto skall uppvisas/medfölja vid garantianspråk.
Skicka den trasiga varan till:
AD-Teknik AB
Karl Gustavsgatan 7
411 25 Göteborg
Sverige
Org nr: 556533-8275
Bobrik, ActiveGPS & BTCD-100
AD-Teknik uppdaterar och kontrollerar databasen över hastighetskamerornas positioner/koordinater löpande.
AD-Teknik kan inte garantera att alla hastighetskameror finns med då nätet av hastighetskameror ständigt byggs ut.
Bobrik, ActiveGPS & BTCD-100 är ett hjälpmedel för att hålla rätt hastighet. Personer som tar del utav informationen i databasen gör det under eget ansvar.
AD-Teknik tar ej ansvar för kunders eventuella fortkörningsböter.
Kör väl och visa alltid hänsyn i trafiken.
Felleverans
Skulle vi leverera fel antal eller fel vara är vi angelägna om att Ni meddelar AD-Teknik så snart som möjligt.
Ångerrätt/Retur/Återbetalning
Köparen har 14 dagar på sig att ångra sitt köp genom att meddela det till AD-Teknik. Ångerrätten gäller från dagen köparen tar emot varan.
AD-Teknik återbetalar varans värde men inte fraktkostnaden. Återbetalning sker via banköverföring till kundens bankkonto inom fem(5) dagar.
Personuppgifter
AD-Teknik AB är ansvarig för de personuppgifter som Ni lämnat till oss. Dessa uppgifter kommer att användas för att kunna behålla vår kundrelation och till marknadsföringsändamål.
Vill Ni göra någon ändring av uppgifterna gör Ni det lättast genom att skriva till oss, info@adteknik.com
Leveranstid
Normalt levereras Ert paket inom tre(3) arbetsdagar.
Leverans utanför Sverige
Vid leverans utanför EU lägger inte AD-Teknik på någon moms (25%) på varorna, detta tas automatiskt bort när man väljer ett land utanför EU i webb-shoppen. Tänk på att en försändelse som skickas utanför EU kommer att förtullas i mottagarlandet och eventuell motsvarighet till moms kommer att läggas till där tillsammans med övriga hanteringsavgifter.
Allmänt
AD-Teknik kan skicka Bobrik i inaktiverat tillstånd, vilket betyder att den är avstängd och inte fungerar vid leverans, eller bara fungerar några dagar. Detta är en skyddsåtgärd för att minska stöldbegärligheten på paketen, samt säkerställa att full betalning erhålls. Efter leverans och full betalning aktiveras Bobrik genom att koppla den till datorn och antingen BobrikLoader eller Logger-programmet.